CURSUSSEN EN Technische TRAININGEN

Onze technische trainingen zijn erop gericht om engineers verder te helpen in hun carrière. De trainingen helpen engineers met het onder de knie krijgen van systemen en technieken. De soft skill trainingen helpen ze om hun werk beter voor het voetlicht te krijgen, zich beter te presenteren en om de communicatieve skills te verbeteren.

✓  Van engineers voor engineers

✓  Binnen een half jaar een vliegende start maken van je carrière

✓  Traineeship mogelijk

✓  Volledig aanbod

Robotica Trainingen

Bekijk nu

Security en Safety

Bekijk nu

Soft Skills

Bekijk nu

Full Academy

MEEST GEKOZEN

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk nu

PLC Trainingen

bekijk nu

Algemeen

bekijk nu

Al onze trainingen zijn per stuk direct te bestellen op de site. De online trainingen zijn normaal gesproken binnen een werkdag toegankelijk voor de engineer. De klassikale trainingen worden in gezamelijk overleg ingepland.

Wilt u gebruik maken van  “All you can train“?  Neem dan  contact  met ons op,  zodat we uw wensen door kunnen nemen. Ook hierbij kunnen we zorgen dat de engineer snel toegang tot de trainingen heeft.

Robotica Training

Robotica dringt steeds verder door in de samenleving en zeker in de Industriële Automatisering. Leer met de trainingen robots te programmeren en laat ze communiceren met je PLC of PC besturing.
 

PLC Training

Programmable Logic Controllers (PLC’s) zijn een belangrijk onderdeel van de Industriële Automatisering. De IA Professionals Academy heeft losse PLC trainingen om de basis voor al het PLC werk te leren, maar ook merk specifieke PLC trainingen. Deze technische trainingen zijn online of onsite te volgen.
 

Security and Safety Training

Safety en Security. Twee thema’s die te vaak onderbelicht zijn gebleven. Hier staan onder andere technische trainingen over Cyber Security en Safety-richtlijnen voor de machinebesturing.
 

Soft-Skill Training

Het hebben van de juiste sociale vaardigheden helpt engineers verder in hun werk. Ze kunnen ideeën beter verwoorden, beter begrip creeëren en komen beter over. Deze trainingen zijn een must voor elke engineer.
 

Algemene training

We bieden ook algemene technische trainingen waar elke Software Engineer wel eens mee te maken krijgt aan.
 

Full Academy

Als software engineer in de industriële automatisering leer je met deze training je processen analyseren en klantwensen in kaart brengen en documenteren alvorens de software te ontwikkelen. Doorloop de volledige Academy om direct een stap te maken in je carrière. Leer ontwerpen en documenteren volgens ISA-88, doe projectervaring op met de technieken en leer organiseren, plannen en gesprekken voeren middels de aangeboden trainingen op het gebied van social skills.

Technische Trainingen

Technische trainingen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat engineers up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Door deel te nemen aan deze trainingen kunnen ingenieurs hun vaardigheden aanscherpen en beter toegerust zijn om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Technische trainingen kunnen betrekking hebben op onderwerpen als softwareontwikkeling, hardwareontwerp, machine learning, artificial intelligence en meer. Dit type training helpt engineers niet alleen om op de hoogte te blijven van trends in de branche, maar ook om nieuwe perspectieven te krijgen over hoe problemen moeten worden aangegrepen.