Incompany trainingen

Wij bieden onze Soft-Skills trainingen ook als incompany trainingen aan. Dat betekent dat we een hele online omgeving integreren in uw portaal, zodat alle werknemers een breed scala aan trainingen kunnen ondergaan. Niet klakkeloos natuurlijk, want daarvoor is de Soft Skill inventarisatie.

Hoe zie dat eruit? 

We implementeren onze LMS (Learning Management System) naadloos in uw systeem. Deze kan volledig worden ingericht naar de stijl van uw organisatie. Zo blijven we de drempels om Soft-Skill trainingen te volgen verlagen. 

Waarom?

Recentelijk zijn we druk bezig geweest om onze Soft-Skills trainingen aan te bieden voor het technisch personeel binnen de brouwerijen van Heineken. De bewezen successen van een mooi bedrijf als Heineken zijn te danken aan alle medewerkers en dat is ook de reden dat zij zich blijft inzetten op ontwikkeling van de mens achter de techniek.

Ter voorbereiding op wat komen gaat hebben we op hun engineersdag een presentatie mogen geven over het belang van Soft-Skills in hun technisch werkveld. Engineers van de brouwerijen in Zoeterwoude en Den Bosch kwamen daar bijeen. Het enthousiasme en de bereidheid om te investeren in Soft-Skills was groot. Zo ook bij Team Lead Engineering, Jaap van Puffelen en Detail Engineer Peter van Haut.

Zij beamen dat de engineers staan te popelen om de incompany trainingen te gaan volgen en de vruchten ervan te plukken in hun dagelijkse werk en projecten. Want met de beheersing van de nodige Soft-Skills wordt het leven van alle engineers net iets makkelijker gemaakt en loopt het collectief soepel.

Zie meer

In haar brouwerijen in Nederland brouwen de meesterbrouwers elke dag trots het premium bier. Dat niet alleen in ons land maar over de hele wereld geliefd en gedronken wordt. Maar om dat succes voort te zetten zet Heineken groot in op de mens achter de techniek. 

Oke, het mens achter die techniek is voortdurend bezig om onze wereld net iets makkelijker te maken. Dagelijks zijn ze bezig met het automatiseren van repetitieve taken in de industriële automatisering. Maar om ook hun werkzaamheden gemakkelijker te maken komt net iets meer kijken dan alleen skills die met de gereedschapskist te maken hebben. 

Het nadenken, analyseren en communiceren over processen met collega’s en klanten is van groot belang. Alleen dan kan er goed een vertaalslag worden gemaakt naar ontwerpeisen. 

Daarvoor hebben we onze Soft-Skill trainingsprogramma’s opgezet. Deze helpen engineeringsteams om: 

  • Te communiceren (vertellen, vragen en luisteren) over werkzaamheden gedurende projecten.
  • Een planning te maken en zich hieraan te committeren door een reële tijdsinventarisatie en het kunnen prioriteren.  
  • Zich door uitgebreid vragen te stellen te verdiepen in een klantvraag waardoor de eindgebruiker daadwerkelijk begrepen wordt. 
  • Om te gaan met soms conflicterende klantwensen, belangen en eisen op het gebied van functionaliteit en technische (on)mogelijkheden.

Zo wordt een engineeringsteam veel effectiever en hoeven er achteraf geen nuances te worden gedaan.