Haal meer uit uw engineer

We kennen het allemaal; een medewerker die wel de wil heeft, maar net wat handvatten mist om projecten succesvol af te ronden. Tijd voor een goede begeleiding is er vaak niet, want het werk moet af. Hem allerlei losse trainingen laten volgen kost handenvol geld en tegen de tijd dat de kennis kan worden toegepast is de training al weer vergeten. Daarvoor biedt de IA Professionals Academy de oplossing.

In een periode van rond de zes weken, kunnen wij de engineer een stuk verder helpen. Niet alleen qua technische skills, maar ook op organisatorisch gebied en uiteraard op zijn of haar soft skills. De medewerker blijft gewoon bij u in dienst en heeft ook tijd voor zijn werk. 

Via het contact formulier kunt u contact opnemen met ons, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Overigens kunnen we geen wonderen verrichten. Vandaar dat we in een intakegesprek met de medewerker eerst bepalen of hij de basiskwalificaties in huis heeft om als IA Professional af te zwaaien. Zo weet u, of de investering ook echt zin heeft en zo kunnen wij onze training op hem/haar afstemmen.


technical training as a service

Wel direct de baten, maar niet direct de lasten? Probeer dan TTAAS. Voor een vast maandelijks bedrag krijgt de engineer alle trainingen die hij of zij nodig heeft eventueel met de complete IA Professional Academy. Zo blijft de investering zeer beperkt en heeft u wel direct de voordelen van een goed getrainde engineer. Ook als er ineens meer kennis nodig is.

Eventueel kunnen we u meehelpen met de POP gesprekken en studiecontracten.


maatwerk training

Uiteraard is geen enkel bedrijf het zelfde. Uw engineering standaard is erg afwijkend? Uw methodieken onorthodox? Geen probleem. We ontwikkelen graag een training op maat voor u. Graag zouden we met u hierover in contact komen.


neem contact met me op

We geven u uiteraard graag meer informatie, nodigen u graag uit om de Automation Campus te komen bekijken en komen graag bij u langs om uw trainingsbehoefte te bespreken. U kunt uiteraard contact met ons opnemen. Onderstaand formulier invullen kan uiteraard ook. Dan nemen we dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.

Gelieve in ieder geval of het email adres of het telefoonnummer in te vullen. Beide mag uiteraard ook.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer


  GAAT HET ALTIJD GOED?

  Zoals met alles in het leven, soms gaat het niet goed. Dan blijkt het vak niet bij de mens te passen. Het gebeurt niet al te vaak, maar soms lukt het gewoon niet. Dan is de academy juist een duidelijk signaal.

  “Door de Academy hebben we veel sneller zicht erop of een trainee het in de praktijk gaat halen. Waar we in het verleden er soms pas na een jaar achter kwamen, is het nu veel eerder zichtbaar”

  Aram Malas
  DGA MA-IT MyAutomation

  Doordat de trainers zoveel ervaring hebben opgedaan, kunnen ze vaak al in een paar weken de zwakke punten zien van de engineers. Samen met hen wordt hierop gestuurd. Of het op soft skill gebied is, of op technisch- of organisatorisch gebied, we hebben methodieken om dit onder de aandacht te brengen en te verbeteren.

  Lukt het in deze periode niet om een grote verbeterslag te maken, dan gaat dit vaak ook niet lukken in een jaar of twee. Dat geeft iedereen een stuk duidelijkheid; de engineer weet waar hij aan toe is en de werkgever ook.