Voor opdrachtgevers

Heeft u een medewerker die net wat ervaring mist?

We kennen het allemaal; u heeft een medewerker die wel de wil heeft, maar net wat handvatten mist om projecten succesvol af te ronden. Tijd voor een goede begeleiding is er vaak net niet, want het werk moet af. Hem allerlei losse trainingen laten volgen kost handenvol geld en tegen de tijd dat de kennis kan worden toegepast is de training al weer vergeten. Daarvoor biedt de IA Professionals Academy de oplossing.

Naast de theorie, ook een stuk ervaring opdoen in de praktijk. Even in de keuken bij een ander bedrijf kijken en als betere engineer na een half jaar weer aan het werk binnen het eigen bedrijf. De medewerker blijft in deze periode gewoon bij u in dienst, zodat u de binding met hem houdt.

Via het contact formulier kunt u contact opnemen met ons, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Overigens kunnen we geen wonderen verrichten. Vandaar dat we in een intakegesprek met de medewerker eerst bepalen of hij de basiskwalificaties in huis heeft om als IA Professional af te zwaaien. Zo weet u, of de investering ook echt zin heeft.

 

Heeft u ruimte voor lerende IA Professionals?

De krapte op de arbeidsmarkt is in IA land groter dan ooit. Vandaar dat u niet altijd de middelen heeft om projecten op tijd af te ronden. Ook het inhuren van professionals biedt niet altijd de uitkomst. Want ook daar is de beschikbaarheid niet altijd even goed. Daarnaast wilt u meehelpen om Engineers klaar te stomen voor BV Nederland.

Wellicht dat we dan een win-win situatie voor iedereen kunnen creƫren. Informeer via de contact pagina naar de mogelijkheden om een lerende IA Professional voor een aantal maanden een mooie leer plaats te geven.