De volle IA Professionals Academy is het kroonjuweel van de Academy. Hier komt alles samen; de technische trainingen, de social skill trainingen en de algemene trainingen. Na het volgen van de Academy kan de engineer direct stappen zetten in zijn carriere. Starters hebben voldoende kennis om bijna zelfstandig projecten te draaien. Junioren groeien door naar medioren. Medioren gaan werken op het niveau van senioren.

De Academy trajecten zijn voor een groot deel gelijk aan elkaar. Alleen de PLC waarop ze werken is verschillend. Het voordeel is dat engineers redelijk eenvoudig om kunnen schakelen naar een andere PLC. Ze hoeven alleen maar één module extra te volgen om ook de tweede PLC onder de knie te krijgen.

Zo worden de engineers een stuk waardevoller voor de organisatie waar ze voor werken. Breder in te zetten, gestructureerder in hun werk en ze weten zich ook beter te presenteren.


Versies van de IA Professional Academy


WAT ALUMNI ZEGGEN OVER DE ACADEMY


meer over de ia professionals academy


overige IA Academy trajecten

Staat de specifiek PLC niet tussen de Academy trajecten? Door de modulaire opzet van de academy, kunnen we redelijk eenvoudig een Academy voor uw type PLC ontwikkelen. De engineers leren dan generiek en gestructureerd te werken volgens de ISA-88 standaard, maar met uw merk PLC. Laat ons weten op welke PLC trajecten u zit te wachten.

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail

    Uw telefoonnummer


    OVERIGE CATEGORIËN