DE INDUSTRIËLE AUTOMATISERING pROFESSIONALS ACADEMY IN HET KORT 

Over ons

Van engineers voor engineers

Engineers in de industriële automatisering, hardware engineering robotica en de hybride software engineering moeten altijd bijleren. Nieuwe technieken komen en methodieken veranderen. Om up-to-date te blijven is investeren in opleidingen essentieel. Zowel voor de werkgever als voor de engineer zelf. De IA Professionals Academy is dé plaats om op zowel technisch, organisatorisch en sociaal vlak bij te scholen. 

trainingsfaciliteiten voor engineers

4

20

80

20

De afgelopen 3,5 jaar

De afgelopen 3,5 jaar

Veel gestelde vragen

Voor wie is de IA Professionals Academy?

Voor alle Software- en Hardware Engineers die werkzaam zijn in de Industriële Automatisering, Robotica en Hybride Software Engineering. Wel zijn veel trainingen op HBO / WO niveau.

Welke onderdelen bevat de complete IA Professionals Academy?

Voor een compleet overzicht, kijk je hier.

Klopt het dat je als Medior de Academy ook kunt doen?

De Academy is er niet alleen voor starters of junioren. Ook mediors en seniors kunnen altijd nog een hoop leren. Er zijn voor Mediors en Seniors verkorte trajecten. Tevens zijn er voor alle engineers ook losse trainingen en cursussen.

Wie betaald de Academy?

Het is gebruikelijk dat je werkgever de Academy voor je betaald. De complete Academy Trajecten zijn behoorlijk intensief. Daarom bieden we naast een eenmalige prijs ook de Technical Train As A Service aan, oftewel “All you can Train”.

Maken junioren en starters echt een versnelde carrière door?

Zeker. Onze ervaring leert dat een junior of starter na de Academy veel sneller uit de startblokken komt. Maar niet alleen junioren en starters hebben wat aan de Academy. Ook medioren of senioren die niet verder komen kunnen hun carrière een behoorlijke boost geven.

Heb je ook voorbeelden van mensen die de Academy hebben gedaan?

Bij de praktijkvoorbeelden staan naast junioren en starters ook verhalen van zij-instromers. Daarnaast vindt je hier ook een mooi verhaal van een oud Academy student.

Met wie kan ik mijn werkgever in contact brengen?

Uiteraard vertellen we jou of je werkgever graag meer. Marc WaarleMaarten Bulsink en Eric Constant vertellen jullie graag meer. Uiteraard kun je ook even bellen met 085-130 25 26.

Vind de perfecte training

Twintig engineers van MA-IT MyAutomation ontwikkelden over de jaren de perfecte training om junior en medior engineers een stap verder te brengen in hun carrière. 

Aanbod trainingen

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP