onze trainingen

Onze trainingen zijn erop gericht om engineers verder te helpen in hun carriere. De technische trainingen helpen engineers met het onder de knie krijgen van systemen en technieken. De soft skill trainingen helpen ze om hun werk beter voor het voetlicht te krijgen, zich beter te presenteren en om de communicatieve skills te verbeteren.


TRAINING CATEGORIEËN

Algemeen
Hier staan algemene trainingen waar elke Software Engineer wel eens mee te maken krijgt.
PLC Trainingen
Programmable Logic Controllers (PLC's) zijn de ruggegraat van de Industrieële Automatisering. De IA Professionals Academy heeft losse trainingen om de basis voor al het PLC werk te leren, maar ook merk specifieke PLC trainingen. Deze zijn online of onsite te volgen.
Full Academy
Als software engineer in de industriële automatisering leer je met deze training je processen analyseren en klantwensen in kaart brengen en documenteren alvorens de software te ontwikkelen. Doorloop de volledige Academy om direct een stap te maken in je carrière. Leer ontwerpen en documenteren volgens ISA-88, doe projectervaring op met de technieken en leer organiseren, plannen en gesprekken voeren middels de aangeboden trainingen op het gebied van social skills.
Security en Safety
Safety en Security. Twee thema's die te vaak onderbelicht zijn gebleven. Hier staan onder andere trainingen over Cyber Security en Safety-richtlijnen voor de machinebesturing.
Soft Skills
Het hebben van de juiste sociale vaardigheden helpt engineers verder in hun werk. Ze kunnen ideeën beter verwoorden, beter begrip creeëren en komen beter over. Deze trainingen zijn een must voor elke engineer.
Robotica trainingen
Robotica dringt steeds verder door in de samenleving en zeker in de Industriële Automatisering. Leer via deze traingen robots te programmeren en laat ze communiceren met je PLC of PC besturing.

één training of “all you can train?”

Al onze trainingen zijn per stuk direct te bestellen op de site. De online trainingen zijn normaal gesproken binnen een werkdag toegankelijk voor de engineer. De klassikale trainingen worden in gezamelijk overleg ingepland.

Wilt u gebruik maken van “All you can train“? Neem dan contact met ons op, zodat we uw wensen door kunnen nemen. Ook hierbij kunnen we zorgen dat de engineer snel toegang tot de trainingen heeft.


zoek een specifieke training


onze trainingen