Als het economisch super gaat heeft er niemand tijd om op training te gaan. Altijd druk, druk, druk. Op naar het volgende project, de volgende deadline. Als er wel tijd is, dan is de trainingsbehoefte vaak moeilijk te budgetteren. Vanaf vandaag introduceert de IA Professional Academy de oplossing; Technical Training As A Service (TTAAS).

MA-IT MyAutomation heeft met de IA Professional Academy een opleiding die engineers verder helpt. Startende engineers krijgen hiermee een boost, zodat ze sneller zelfstandig aan het werk kunnen. Medior engineers krijgen een extra steun in de rug om beter, sneller en gestructureerder te werken. Daarbij staan de soft-skills centraal in de opleiding.

Naast deze opleiding, zijn we continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van het trainingspakket. Gaandeweg worden technische trainingen, soft-skill en ICT-trainingen toegevoegd aan het pakket.

Voor een fixed price per maand per engineer, kan de engineer bijna onbeperkt trainingen volgen bij de IA Professionals Academy. Elke online training kan worden gevolgd, de klassikale trainingen hebben uiteraard een maximaal aantal deelnemers per sessie, maar ook deze trainingen kunnen worden gevolgd.

Optioneel kunnen we ondersteuning bieden tijdens een jaarlijks POP-gesprek met de engineer.

Het TTAAS-contract wordt afgesloten door de werkgever voor de vaste duur van drie jaar met een maandelijkse fee. Het contract is voor één specifieke engineer.


prijsstelling

Voor een vaste fee van € 169,- per maand kunnen alle trainingen worden gevolgd die worden aangeboden, uitgezonderd de IA Professional Academy.

Op dit moment zijn de volgende trainingen te volgen;

 • Technische trainingen Algemeen
 • Technische trainingen IA
 • Technische trainingen Robotica
 • Technische trainingen Hybride (IT)
 • Soft-skill trainingen

Deze trainingen zijn gericht op HBO/WO denk- en werkniveau, voor Software Engineers Industriële Automatisering en Hybride Software Engineers.

Als de engineer ook gebruik wil maken van de IA Professional Academy dan is de maandfee € 399,-. De keuze om de hele IA Professional Academy te volgen vindt plaats voor het afsluiten van het TTAAS contract.


interesse

Uiteraard geven we u graag meer informatie en beantwoorden we alle vragen die u mocht hebben. Ook sturen we u graag de offerte voor onze “All you can train” oplossing. Neem direct contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in. We horen graag van u.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer