Vanuit werkgevers wordt er veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van medewerkers. Met alle technische vooruitgang en ontwikkeling verandert ook de functie van een engineer. Deze wordt steeds meer allround, iemand dient niet alleen op technisch vlak, maar juist ook op het gebied van diens soft skills door te blijven ontwikkelen.

Of het nou gaat om het volledig uitvragen van een opdracht, het afgeven van een (realistische) tijdsplanning of het overdragen van werkzaamheden; een engineer moet veel meer vaardigheden beheersen dan puur en alleen de technische vaardigheden.

Binnen MA-IT MyAutomation is dat niet anders, daarom hebben wij een trainingspakket ontwikkeld dat specifiek gericht is op het vergroten van de soft skills van technische medewerkers. Door middel van deze trainingen krijgen engineers de gelegenheid om zijn of haar mate van professionaliteit en inzetbaarheid verder te vergroten. Er worden nieuwe vaardigheden verkregen en bestaande vaardigheden worden uitgebreid.

waarom speciaal SOFT skill trainingen voor engineers

Niet iedereen is gelijk. Toch zien we dat veel techneuten heel veel tijd en energie in de techniek hebben gestopt en soms wat minder in de sociale vaardigheden. Dat is jammer. Want ze worden een stuk effectiever als ze dit wel onder de knie hebben. De trainingen die wij geven, sluiten aan bij het werkveld van de engineer. De voorbeelden komen uit de praktijk van engineers. Daardoor zijn de trainingen gewoon een stuk effectiever.

Onderstaand is een overzicht van de beschikbare trainingen. Voor elke training geldt dat het maatwerk is, in overleg is een aanpassing van de inhoud mogelijk. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een incompany training.


beschikbare soft-skill trainingen


overige soFT skill trainingen

Mist u een training op het gebied van soft skills in ons overzicht? Dan horen wij dat graag! Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe trainingen. Laat ons weten welke soft skills training u graag zou zien.

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail

    Uw telefoonnummer


    overige categoriën