De IA Professionals Academy, eerste diploma uitreiking

Vanuit de IA Professionals Nederland groep is er een jaar geleden een test opgezet met een aanvullende opleiding voor engineers. Veel engineers, zeker de starters, ondervinden problemen met het succesvol afronden van projecten in de IA. De theorie en de praktijk sluiten nooit 100% op elkaar aan. Om de aansluiting beter te maken brachten een aantal engineers uit de IA, trainingen bij elkaar en ontwikkelden zo een training die de engineer voorbereid op de werkelijkheid. De IA Professional Academy.

Gisteren, een jaar na de start van de IA Professional Academy, kregen de eerste drie deelnemers een diploma uitgereikt. Ze hebben bewezen, niet alleen in de theorie, maar ook in de praktijk, over voldoende kennis, kunde en inzet te beschikken om succesvol projecten op te starten, uit te voeren en af te ronden.

We feliciteren de heren Richard Leenheer, Lesely Hegeman en Jan Martijn Lenselink met het behalen van hun diploma.

Voor wat betreft de IA Professionals Academy, missie geslaagd. We zijn ondertussen de volgende lichting Engineers aan het selecteren voor de Academy. Meer informatie over de IA Professionals Academy vindt je op www.iaprofacademy.nl.