van engineers voor engineers

20 engineers van MA-IT ontwikkelden over de jaren heen de perfecte trainingen voor junior, medior en senior engineers. Zo helpt de IA Professionals Academy junior engineers de eerste stappen in hun carrière te zetten. Medior engineers kunnen hun bestaande kennis aanvullen met de laatste trends binnen de industriële automatisering en nagenoeg volwaardige senior engineers kunnen hun sociale vaardigheden vergroten. Denk hierbij aan het voeren van professionele gesprekken met opdrachtgevers van industriële processen, of het leidinggeven aan junior engineers. 

Een aantal leden van het team

Maak alvast kennis met een aantal leden van ons gespecialiseerde team. Ieder vakbekwaam maar bovenal gepassioneerd om hun kennis met jou of je werknemers te delen.

Nikki Reuvers

Jobcoach | Begeleiding en trainer

Met een achtergrond in Psychologie en ruime ervaring als loopbaan adviseur organiseert Nikki de Soft Skill trainingen en is ze de loonbaan expert.

Marc Waarle

Trainer | Academy coördinator

Met meer dan 20 jaar praktische ervaring in binnen- en buitenland en een bijna oneindig geduld is Marc echt op zijn plek als hoofd-trainer en coördinator.

Stefan Schriek

Business Unit Manager Almere

Stefan helpt klanten met totaaloplossingen als het gaat over Kennis en Kunde in de Industriële Automatisering. De IA Professionals Academy is daar zeker een onderdeel van.

Maarten Bulsink

Business Unit Manager Zuid

Last but not least, Maarten. Hij is de oorspronkelijke founder van de Academy. Hij helpt bedrijven met pasklare oplossingen voor in de Industriële Automatisering.