Samenwerking met industryid

Als je in de techniek werkt, is het van groot belang om regelmatig trainingen te volgen om de machines in optimale conditie te houden. Hierdoor blijven productieprocessen soepel verlopen.

IndustryID is een handig hulpmiddel voor je carrière in de technische en industriële sector. Technologieën veranderen voortdurend en daarom is het belangrijk om door te blijven leren. Als je diploma’s haalt en je vaardigheden verbetert, dan wil je dit vastleggen. IndustryID is het industrie overkoepelende vakpaspoort waarmee je dit eenvoudig kunt doen.

IA Professionals Academy ging op 26 januari 2023 de samenwerking aan met IndustryID. Dus alumni van de academy, of het nou gaat om het hele traject of een losse training, verkrijgen een online profiel met hierop hun vaardigheden. 

IndustryID biedt zekerheid over de authenticiteit van de opgegeven trainingen. Als je een training volgt, zal je trainer van de IA Academy jouw profiel updaten met de behaalde trainingen. Hierna vindt er altijd nog een overkoepelende controle plaats door de organisatie van IndustryID, waardoor er volledige zekerheid is over de authenticiteit van de opgegeven informatie.

Met IndustryID heb jijzelf ook altijd toegang tot je kwalificaties, niet geheel onbelangrijk. Het pasje bevat namelijk een NFC-chip of QR-code die je met een telefoon kunt scannen om iemand inzicht te geven in je online profiel. Het fungeert als een industrieel toegangsbewijs waarmee je opdrachtgevers kunt laten zien welke taken je uit kan en mag voeren.

Kortom: snel & eenvoudig je vakbekwaamheid tonen aan een ander. 

 
tekenmoment industryID en IA professionals academy