Winter School 2019

Laat je inspireren door de wereld van industriële automatisering

De winterperiode is een ideale gelegenheid om je te verdiepen in nieuwe technologieën. Zo ook de link met de industrie. De Winter School biedt jou de kans om kennis te maken met OEE; de meest gebruikte manier van procesoptimalisatie in de techniek.

 IA Professionals Academy biedt samen met MA-IT GRATIS de Winter School aan t.w.v. € 5000,-!!

Wie zijn wij:

MA-IT levert kennis en kunde binnen de wereld van Besturingstechniek. Wij leveren oplossingen op het gebied van ICT, Industriële Automatisering en Werktuigbouw.

Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van besturingstechnische oplossingen bij interessante en uitdagende projecten in de industrie. Hierbij is ontwikkeling en opleiding van onze engineers essentieel.

Om toekomstige engineers warm te laten lopen voor de Industriële Automatisering, stellen we studenten in staat om deze training t.w.v. € 5000, van IA Professionals gratis te volgen.

Wat wordt er geboden:

  • OEE; de theorie
  • OEE Projectaanpak
  • OEE en S88
  • Dataopslag
  • Visualisatie


Voor wie:  

3e en 4e jaars studenten met interesse in besturingssoftware en toe zijn  aan technische verdieping. Meld je aan voor de Winter School Industriële Automatisering. Wij nemen je graag mee in deze interessante wereld van de Industriële Automatisering.

 

Wanneer en waar:

18 tot en met 22 februari van 9:00 tot 17:00 te Deventer.
25 februari tot en met 1 maart van 9:00 tot 17:00 te Son.


Reageer Snel:
Wij hebben plek voor 10 studenten per groep!!

Om je aan te melden, vul dit formulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht