summer school SOFTware engineering 2023

Summer School Hardware Engineering samen met PLC NEXT

De zomerperiode is een ideale gelegenheid om je te verdiepen in nieuwe technologieën. Zo ook de link met de industrie. De Summer School 2023 Software Engineering biedt je de gelegenheid om je te verdiepen op het gebied van software engineering middels PLC programmeren.

De SummerSchool is voor 3e en 4e jaars HBO/WO studenten met interesse in besturingssoftware en toe zijn aan technische verdieping . Wij nemen je graag mee in de interessante wereld van industriële automatisering.

 

Gorinchem (week 28)
10-14 juli

Assen (week 29)
17-21 juli

Eindhoven (week 30)
24-28 juli

Summer School

Ter waarde van €5000,- wordt je deze zomer aangeboden door MyAutomation MA-IT en PLC NEXT.

Ik zou graag deel willen nemen

Waarom meedoen?

  • Je leert wat er komt  kijken bij Software Engineering in de industriële automatisering
  • Je leert functioneel decompositie volgens ISA 88
  • Je leert de transitie van functioneel ontwerp naar software beheersen
  • Je krijgt de mogelijkheid je software te testen op een echte PLC inclusief monitoren
Bekijk de ervaringen van de Summer School

PLC Next Technology

PLC Next Technology is een bedrijf dat zich richt op het bieden van oplossingen voor de industriële automatisering. Hun dienstverlening omvat het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geavanceerde technologieën en softwareoplossingen voor de automatisering van processen in de industriële sector. MA-IT en PLC Next slaan de handen ineen om hun kennis met je te delen.

PLC Next Platform

Het belangrijkste product van PLC Next Technology is het PLC Next-platform. Dit platform is een open en modulair automatiseringssysteem dat gebruikmaakt van de laatste technologieën, zoals edge computing, cloud computing, big data en machine learning. Het platform is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne productieomgevingen, waarbij flexibiliteit en aanpasbaarheid een steeds grotere rol gaan spelen.