Summer School Software Engineering samen met Mitsubishi Nederland

De zomerperiode is een ideale gelegenheid om je te verdiepen in nieuwe technologieën. Zo ook de link met de industrie. De Summer School biedt je de gelegenheid om je te verdiepen op het gebied van industriële automatisering.

 IA Professionals Academy biedt samen met MA-IT MyAutomation en Mitsubishi Nederland de Summer School aan t.w.v. € 5000,-!!

Wie zijn wij

MA-IT My Automation levert Kennis en Kunde binnen de wereld van de Industriële Automatisering. De corebusiness van MA-IT is het adviseren en uitvoeren van besturingstechnische oplossingen bij interessante en uitdagende projecten in de industrie. Hierbij is ontwikkeling en opleiding van onze engineers essentieel. 

Mitsubishi Electric is een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van Smart Manufacturing. Het bedrijf biedt wereldwijd complete industriële automatiseringsoplossingen met o.a. PLC, Servo, Robotica, frequentieregelaars en SCADA.

IA Professionals is een samenwerkings-verband van- en voor engineers in de Industriële Automatisering. We hebben als doelstelling het delen van kennis onder engineers.

Wat wordt er geboden

Ervaren engineers delen hun jaren lange ervaring, zodat jij met een voorsprong op je mede studenten kunt beginnen aan je afstuderen of je eerste baan. Je leert hoe je middels beproefde technieken gestructureerde en overzichtelijke software ontwerpt en programmeert.

Het programma;

 • Wat is PLC Techniek
 • Functioneel Ontwerpen volgens ISA 88
 • Van Functioneel Ontwerp naar software
 • Test je software op een echte PLC incl. motoren etc.

Voor wie

3e en 4e jaars HBO/WO studenten met interesse in besturingssoftware en toe zijn aan technische verdieping. Wij nemen je graag mee in deze interessante wereld van de Industriële Automatisering.

Wanneer en waar

De Summer School 2021 Software Engineering wordt georganiseerd  op de volgende data:

Deventer : week 28 –  12 t/m 16 juli 2021
Gorinchem : week 29 –  19 t/m 23 juli 2021
Son : week 30 –  26  t/m 30 juli 2021

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17.00

Meld je aan onder het filmpje.

Waarom meedoen

Bekijk de ervaringen van de Summer School

AANMELDEN

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Welke locatie

  Welke opleiding zit je op

  Promotiemateriaal

  Hier staat de flyer voor dit event. Delen van dit event door scholen en studieverenigingen wordt gewaardeerd.

  De Hardware Engineering Summer School

  Naast deze traditionele Software Engineering Summer School gaat ook dit jaar de speciale Summer School gericht op Hardware Engineering van start. Deze vindt je hier.