Tot en met 30 september 2020 17:00 kun je gebruik maken van de SLIM subsidie. Deze subsidie is voor het MKB en is bedoeld om projecten die leren en ontwikkelen mogelijk maken, te stimuleren. Er is een beperkt budget beschikbaar, dus wees er nog snel bij.

Er is tussen de € 5000 en de € 25.000 beschikbaar per bedrijf. De hoogte hangt af van de grootte van de organisatie. De eigen bijdrage voor kleine bedrijven is 20% en voor middelgrote bedrijven 40%. De looptijd van het traject is maximaal 12 maanden en nadat de subsidie is toegewezen, moet je binnen drie maanden starten met het traject.

Rekenvoorbeeld

Stel je bedrijf valt onder de kleine bedrijven. Je hebt een medewerker die wel een goede robottraining kan gebruiken. Je kiest dan;

TRAINING ABB IRC5 ROBOT TRAINING (PROGRAMMER) a € 1199,00 excl BTW

De kosten hiervan zijn € 1199 excl. BTW. Met een toegewezen SLIM subsidie, betaal je nog maar 20% van dit bedrag. Oftewel voor € 239,80 krijgt je medewerker dan een Robot Training. We helpen je ook graag verder met het opzetten van een studiecontract met de medewerker.

Neem contact met me op

Meer weten over de SLIM mogelijkheden of de mogelijkheden voor een training? Vul dit formulier in en we nemen direct contact met je op.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Welke trainingen vallen binnen deze regeling?

  In principe vallen al onze trainingen onder deze regeling. Bekijk onze trainingen in de verschillende categorieën.

  TRAINING CATEGORIEËN

  Robotica trainingen
  Robotica dringt steeds verder door in de samenleving en zeker in de Industriële Automatisering. Leer via deze traingen robots te programmeren en laat ze communiceren met je PLC of PC besturing.
  Security en Safety
  Safety en Security. Twee thema's die te vaak onderbelicht zijn gebleven. Hier staan onder andere trainingen over Cyber Security en Safety-richtlijnen voor de machinebesturing.
  Full Academy
  Als software engineer in de industriële automatisering leer je met deze training je processen analyseren en klantwensen in kaart brengen en documenteren alvorens de software te ontwikkelen. Doorloop de volledige Academy om direct een stap te maken in je carrière. Leer ontwerpen en documenteren volgens ISA-88, doe projectervaring op met de technieken en leer organiseren, plannen en gesprekken voeren middels de aangeboden trainingen op het gebied van social skills.
  Soft Skills
  Het hebben van de juiste sociale vaardigheden helpt engineers verder in hun werk. Ze kunnen ideeën beter verwoorden, beter begrip creeëren en komen beter over. Deze trainingen zijn een must voor elke engineer.
  PLC Trainingen
  Programmable Logic Controllers (PLC's) zijn de ruggegraat van de Industrieële Automatisering. De IA Professionals Academy heeft losse trainingen om de basis voor al het PLC werk te leren, maar ook merk specifieke PLC trainingen. Deze zijn online of onsite te volgen.
  Algemeen
  Hier staan algemene trainingen waar elke Software Engineer wel eens mee te maken krijgt.