Summer school 2023

Wederom heeft een grote groep enthousiaste studenten, maar ook docenten zich verdiept in de wereld van zowel Software- als Hardware Engineering. Er waren zelfs enkele studenten die de tijd namen om beide modules te volgen, chapeau! 

Tijdens de Software Engineering module leerde onze eigen Bouke Boumeester de studenten het PLC Programmeren met PLCnext Technology van onze partner Phoenix Contact. Met de starterkit konden de studenten theoretische kennis gelijk in de praktijk toepassen. Zo raakten ze vertrouwd met het werkingsprincipe, de bediening en de uitzonderlijke prestaties van PLCnext.

De Hardware Summer School module werd in samenwerking met onze partner EPLAN gegeven. Studenten werden meegenomen in de wereld van Hardware Engineering door onze eigen Alwin Rodewijk. Met zijn jarenlange ervaring weet hij het beste wat er speelt in de industrie. Hij gaf de studenten veel praktische knowhow mee. 

De weken worden altijd feestelijk afgesloten en de studenten ontvangen hun welverdiende certificaat. Hiermee verstevigen ze hun toekomstige arbeidspositie op de markt. 

software en hardware Summer school
software en hardware summerschool