Summer School 2022

Elk jaar houdt IA Professionals in samenwerking met MA-IT MyAutomation een aantal weken Summer School. De Summer Schools zijn voor studenten HBO/WO met een technische achtergrond. Ze kunnen zich verdiepen in de wereld van de Industriële Automatisering.

IA Professionals Academy biedt samen met MA-IT MyAutomation de Summer School aan t.w.v. € 5000,-!!

Ook dit jaar is er weer naast de traditionele op Software gerichte Summer School, een Hardware Engineering gerichte Summer School in samenwerking met EPLAN Nederland.

Meer info en inschrijven

Summer School Hardware Engineering

Waarom meedoen

Bekijk de ervaringen van de Summer School 2020

Partners voor dit jaar

MA-IT My Automation levert Kennis en Kunde binnen de wereld van de Industriële Automatisering. De corebusiness van MA-IT is het adviseren en uitvoeren van besturingstechnische oplossingen bij interessante en uitdagende projecten in de industrie. Hierbij is ontwikkeling en opleiding van onze engineers essentieel. 

B&R Automation Logo

B&R Automation is een innovatief automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld. Sinds 6 juli 2017, is B&R onderdeel van de ABB Group. Als wereldwijde leider in de industriële automatisering, combineert B&R hightech hard- en software met state of the art engineering.

Logo Eplan

EPLAN levert software- en serviceoplossingen op het gebied van elektrotechniek, automatisering en mechatronica. Het bedrijf ontwikkelt toonaangevende engineeringssoftware voor machine- en paneelbouwers.