Summer School 2021

Elk jaar houdt IA Professionals in samenwerking met MA-IT MyAutomation een aantal weken Summer School. De Summer Schools zijn voor studenten HBO/WO met een technische achtergrond. Ze kunnen zich verdiepen in de wereld van de Industriële Automatisering.

 IA Professionals Academy biedt samen met MA-IT de Summer School aan t.w.v. € 5000,-!!

Dit jaar is er naast de traditionele op Software gerichte Summer School ook een Hardware Engineering gerichte Summer School in samenwerking met EPLAN Nederland.

Meer info en inschrijven

Summer School 2021 met Mitsubishi Electric
Summer School Hardware Engineering

Waarom meedoen

Bekijk de ervaringen van de Summer School 2020

Partners voor dit jaar

MA-IT My Automation levert Kennis en Kunde binnen de wereld van de Industriële Automatisering. De corebusiness van MA-IT is het adviseren en uitvoeren van besturingstechnische oplossingen bij interessante en uitdagende projecten in de industrie. Hierbij is ontwikkeling en opleiding van onze engineers essentieel. 

Mitsubishi Electric is een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van Smart Manufacturing. Het bedrijf biedt wereldwijd complete industriële automatiseringsoplossingen met o.a. PLC, Servo, Robotica, frequentieregelaars en SCADA.

Logo Eplan

EPLAN levert software- en serviceoplossingen op het gebied van elektrotechniek, automatisering en mechatronica. Het bedrijf ontwikkelt toonaangevende engineeringssoftware voor machine- en paneelbouwers.