Laat je inspireren door de wereld van industriële automatisering

De zomerperiode is een ideale gelegenheid om je te verdiepen in nieuwe technologieën. Zo ook de link met de industrie. De Summer School biedt je de gelegenheid om je te verdiepen op het gebied van industriële automatisering.

 IA Professionals Academy biedt samen met MA-IT de Summer School aan t.w.v. € 5000,-!!

Wie zijn wij

MA-IT My Automation levert kennis en kunde binnen de wereld van Besturingstechniek. Wij leveren oplossingen op het gebied van ICT, Industriële Automatisering en Werktuigbouw. Onze corebusiness bij MA-IT is het adviseren en uitvoeren van besturingstechnische oplossingen bij interessante en uitdagende projecten in de industrie. Hierbij is ontwikkeling en opleiding van onze engineers essentieel.

Om je mee te nemen in onze wereld nodigen wij je uit om je te gaan verdiepen in de wereld van Industriële Automatisering.

Wat wordt er geboden

  • Wat is PLC Techniek
  • Functioneel Ontwerp volgens ISA 88
  • Van Functioneel Ontwerp naar software
  • In bedrijf stellen software in virtuele omgeving


Voor wie 

3e en 4e jaars studenten met interesse in besturingssoftware en toe zijn aan technische verdieping. Meld je aan voor de Summer School Industriële Automatisering. Wij nemen je graag mee in deze interessante wereld van de Industriële Automatisering.

Wanneer en waar

De Summer School 2020 is weer achter de rug. Tijd om vooruit te kijken. De data zijn nog niet bekend, maar wil jij op de hoogte worden gehouden? Vul dan snel het contactformulier in.  Het aantal plaatsen is beperkt en op=op. Door je nu al als geïntereseerde op te geven, sta je bovenaan de lijst.

Waarom meedoen

Bekijk de ervaringen van de Summer School

PRE-AANMELDEN

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je bericht