Summer School 2020

Laat je inspireren door de wereld van industriële automatisering

De zomerperiode is een ideale gelegenheid om je te verdiepen in nieuwe technologieën. Zo ook de link met de industrie. De Summer School biedt je de gelegenheid om je te verdiepen op het gebied van industriële automatisering.

 IA Professionals Academy biedt samen met MA-IT de Summer School aan t.w.v. € 5000,-!!

Wie zijn wij:

MA-IT (My Automation) levert kennis en kunde binnen de wereld van Besturingstechniek. Wij leveren oplossingen op het gebied van ICT, Industriële Automatisering en Werktuigbouw. Onze corebusiness bij MA-IT is het adviseren en uitvoeren van besturingstechnische oplossingen bij interessante en uitdagende projecten in de industrie. Hierbij is ontwikkeling en opleiding van onze engineers essentieel.

Om je mee te nemen in onze wereld nodigen wij je uit om je te gaan verdiepen in de wereld van Industriële Automatisering.

 

Wat wordt er geboden:

  • Wat is PLC Techniek
  • Functioneel Ontwerp volgens ISA 88
  • Van Functioneel Ontwerp naar software
  • In bedrijf stellen software in virtuele omgeving


Voor wie:  

3e en 4e jaars studenten met interesse in besturingssoftware en toe zijn  aan technische verdieping. Meld je aan voor de Summer School Industriële Automatisering. Wij nemen je graag mee in deze interessante wereld van de Industriële Automatisering.

 

Wanneer en waar:
Het is nu nog een beetje te vroeg om hier antwoord op te geven. Wil je op de hoogte worden gehouden? Vul dan alvast het contactformulier in. We laten je dan weten, waar en wanneer de Summerschool in 2020 is.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

[recaptcha]

Bekijk de ervaringen van de Summer School